OR

Mayke ten Bos 
Mijn naam in Mayke ten Bos. Ik vind het belangrijk om als ouder zijnde betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn op verschillende vlakken. Voor mij zijn dit de grootste redenen om bij de OR te gaan.
Ik ben moeder van Lize en Jesse. Ik ben 1 van de 2 bestuursleden van de OR, tevens ben ik de penningmeester. Spreek me gerust aan bij vragen.

Marieke Jacobs
Ik ben Marieke Jacobs en ik ben thuis moeder. Mijn drie zoons gaan alle drie naar de Bomans. Tiemen, Joren en Sten. Schooljaar 2016/2017 ben ik begonnen binnen de OR. Door mee te denken en te werken binnen de OR hoop ik dat hun tijd op school nog onvergetelijker zal worden.
Ik ben 1 van de 2 bestuursleden. Bij vragen spreek me gerust aan.

Saron Satink
Ik ben Saron Satink en de moeder van Tijno. Ik ben al sinds schooljaar 2013-2014 lid van de OR en dus een echte OR-veteraan. Na al deze jaren vind ik het nog steeds leuk om allerlei activiteiten voor de kinderen te organiseren, met als beloning de glimlach van de kinderen.

Hanneke van Ulzen.
Ik ben Hanneke van Ulzen. Mijn verkering is Michiel Vaneker en samen met hem zijn wij de trotse ouders van Puk, Bibi en Jet.
Samen zijn wij eigenaar van Gastrovino Vaneker. Die lekkere kaaswinkel alhier in het winkelcentrum. Ik zit nu zo'n 3 jaar bij de OR en vind het altijd nog erg leuk om het te doen.

Karin de Lange
Ik ben Karin de Lange, moeder van Dewi en Jessy. In het dagelijks leven werk ik bij een bank.
Ik heb gekozen om bij de OR te gaan omdat ik graag meer betrokken wil zijn bij de school van mijn kinderen waarbij ik ook mijn creativiteit en energie kwijt kan. Mocht je meer van me willen weten, spreek me rustig eens aan op 't schoolplein.

Kelly Jagersma
Ik ben Kelly Jagersma en ben moeder van 2 kids beiden zitten ze op de Bomansschool. Mijn dochter is 10 jaar en zit in groep 6. Mijn zoontje is 6 jaar en zit in groep 2. Ik ben bij de OR gegaan dat ik graag op de hoogte ben van de activiteiten en veranderingen van school. Ook denk ik graag mee aan hoe ik de school zie voor mijn kinderen. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij een school waar mijn kids op zitten en wil dan ook graag helpen waar ik kan.

Antonella La Manna
Ik ben Antonella La Manna, ik ben 42 jaar oud en werk als schoonmaakster. Ik heb een dochter Carice.

Yvet Leusink
Mijn naam is Yvet Leusink. Ik ben de moeder van Noa, Benthe en Evi. Vroeger heb ik zelf ook op de Godfried Bomans school gezeten en toen wij vijf jaar geleden de school binnenliepen voelde dit als thuiskomen.
Ik ben lid geworden van de Ouder Raad, dit omdat ik toch al vaak actief ben op school met diverse activiteiten en het derhalve juist leuk vind om in het voortraject mee te denken over bepaalde zaken.

M. ten Bos
Bestuurslid
Penningmeester
M. Jacobs
Bestuurslid
S. Satink
Voorzitter
H. van Ulzen
K. de Lange
K. Jagersma
A. La Manna
Y. Leusink