onze school

LEER, SPEEL EN ZING...

Leer, speel, zing, sport, kook en ontdek. Op basisschool Bomans heb je een schat aan mogelijkheden. Op onze school hoor je er helemaal bij. Iedereen doet mee, leerlingen, ouders en leerkrachten. We hebben respect en aandacht voor elkaar. En staan midden in de maatschappij. We besteden aandacht aan belangrijke thema's en zetten ons in voor de wijk. Ons onderwijs is kwalitatief goed en breed opgezet. Bij ons op school voel je je echt thuis en op ons grote schoolplein is  alle ruimte om heerlijk te spelen. Ontdek het zelf! Bomans is een school met schat aan mogelijkheden.

Spreekt onze visie u aan en en wilt u meer weten over onze school? Dan willen we u graag rondleiden om onze schat aan mogelijkheden te laten zien. U kunt bellen voor een kennismakingsgesprek met rondleiding of het contactformulier invullen.

Wij heten u van harte welkom op basisschool Bomans!

Namens het team,
Marja Kempers