kerst

Donderdag 20 december hebben we met z'n allen kerst gevierd. Ons thema was 'Armoede' en mede daarvoor hebben we eten ingezameld voor de voedselbank. In totaal zijn er 20 dozen naar de voedselbank gegaan, super!
In de hal hebben we genoten van de musical van groep 5 'Het meisje met de zwavelstokjes'.
Aansluitend hebben we heerlijk gegeten in onze groepen.
Iedereen hele fijne feestdagen en gezond weer terug op maandag 7 januari!

Meer foto's van de musical en het kerstdiner staan hier.


Sinterklaas

Woensdag 5 december was Sinterklaas weer bij ons op school. Hij kwam aan met de vrachtwagen, nadat hij pech had gekregen met de auto. Groep 1 t/m 5 mochten in de speelzaal komen, bij Sinterklaas. Groep 6 t/m 8 heeft een bezoekje in de klas gehad van de Sint. 
Alle kinderen vonden het heel leuk dat Sint er was samen met zijn pieten!

Meer foto's van het sinterklaasfeest staan hier.


Herfst in de school

De herfst is alweer in volle gang en na de kinderboekenweek hebben we de tafel omgetoverd tot herfsttafel! Dit is een mooie binnenkomer in de school, neem eens een kijkje.

 


kinderboekenweek

Woensdag 3 oktober is de kinderboekenweek gestart! In de hal hebben we een hoek ingericht waar vele mooie boeken staan. Thema van dit jaar is "Vriendschap". Door de hele school hangen vriendjes van elkaar, dit is een speurtocht. Kan jij alle vriendjes vinden en weet jij welke zin er dan ontstaat?
Meedoen met de speurtocht kan nog tot en met vrijdag 12 oktober.

 


de 4 seizoenen

Tijdens de Gouden Weken heeft de onderbouw gewerkt aan een groepswerk. Maandag 1 oktober hebben we het groepswerk onthuld! Wij vinden het heel mooi geworden. Vraag uw kind gerust wat hij/zij gemaakt heeft, want elk kind van de onderbouw heeft iets gedaan!


 

Juf liane 25 jaar in het onderwijs

6 september was juf Liane 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Daarom hebben we op woensdag 19 september een feest gehad op school! Groep 1, 2 en 3 hebben juf Liane opgehaald bij haar thuis. Dit deden ze met een hele grote bus! Daarna heeft de hele school opgetreden voor haar. Het was een zeer leuke dag en juf Liane heeft er heel erg van genoten!


 

De gouden weken

Maandag 3 september zijn we weer begonnen. De eerste 3 weken zullen in het teken staan van de Gouden Weken. Dit betekent kennismaken met de nieuwe juf/meester en iedereen weer zien na de vakantie. Er zullen veel groepsvormende spelletje en opdrachten gedaan worden. Leerlingen gaan voor het eerst in de nieuwe groep aan het werk en zullen veel met elkaar optrekken. Ook zullen er schoolbreed activiteiten plaatsvinden, zoals een picknick en een spelletjesmiddag. De komende weken zullen hier enkele foto's geplaatst worden.