Professioneel

De Bomansschool heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid die serieus wordt genomen door het team. We zijn gedreven om goede prestaties te leveren en stellen hoge eisen aan onze pedagogische vaardigheden.
Leerlingen moeten zich bij ons op school thuis kunnen voelen. Dit beschouwen wij als basis om het beste uit jezelf te kunnen halen.
Door open te staan voor veranderingen en mee te gaan met de tijd blijft onze school innoveren. Het inzetten van chromebooks in de groepen 6 tot en met 8 en het gebruik van Ipads in de groepen 1 tot en met 5 zijn hier een mooi voorbeeld van.
Leerkrachten ontwikkelen zichzelf continue met scholingen en workshops, zodat toekomstige vernieuwingen niet als onverwacht komen.