Een schat aan mogelijkheden, dat is onze missie.
Wij willen dat leerlingen alle mogelijkheden hebben om zichzelf te ontwikkelen. Door de leerlingen en hun ouders deze schat aan mogelijkheden te bieden, is de Bomansschool een school waar ze later met een goed gevoel aan terugdenken, met leerkrachten waaraan ze goede herinneringen hebben. Kortom, een school die bij hen de indruk achterlaat dat hun ouders geen betere hadden kunnen kiezen.

Wat is deze schat aan mogelijkheden?

Naast de klassikale werkvormen en het streven naar meer zelfstandigheid van de kinderen creëren we uitdagende lessituaties en stimuleren we bijzondere onderwijsvormen zoals samenwerkend leren en ontdekkend leren. Daarnaast hebben wij verschillende digitale mogelijkheden om leerlingen tot leren te brengen. De reken- en taalmethodes die wij hanteren zijn de nieuwste van het moment. Hierdoor zijn ze up-to-date en vragen ze veel van leerlingen.